Arkitektur

En IT-løsning skal levere på langt flere parametre end kun de funktionelle. Med en beskrevet arkitektur er rammerne for løsningen sat helt fra starten.

thinkability rådgiver om løsningsarkitektur indenfor softwareudvikling og cloud-teknologier: Vi klæder projektledere, udviklere og ledelse på til at tale om og forstå arkitekturer, potentialer og konsekvenser, og vi hjælper med at sikre en direkte sammenhæng mellem udviklingsprojektet og den forretningsmæssige strategi.

Løsningsarkitekturen er typisk et af de steder i udviklingsprojekter, hvor det er nemmest og billigst at sikre sig, at løsningen kommer til at støtte op om projektets mål og også efterfølgende kan adopteres af hele organisationen. Den bør bl.a. bestå af letforståelige billeder og budskaber, som sikrer en delt forståelse af problemet og løsningen på tværs af projektorganisationen.

En second opinion eller hele vejen rundt?

Har du et udviklingsprojekt, som du kunne tænke dig arkitektursparring omkring - eller har du brug for en arkitektressource i din virksomhed i en kortere eller længere periode? Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Typisk vil vi starte ud med en uforpligtende samtale omkring jeres virksomhed, jeres mål og ønsker og de konkrete udviklingsprojekter. Vi præsenterer nogle af de værktøjer og metoder, vi arbejder ud fra, og har en samtale om hvilke opgaver, I ønsker løst.


Lad os hjælpe dig med:

  • Udvikling af arkitekturbeskrivelser på nye og eksisterende løsninger
  • Uvildig review af arkitekturforslag
  • Kommunikationsplaner og arkitektursparring
  • Hjælp med kravsspecifikation
  • Deltagelse i projekt- og styregrupper
  • Opstilling af målarkitekturer