Løsningsarkitektur

Vi kan hjælpe dig med at sikre en sund og holistisk arkitektur i dine udviklingsprojekter, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Det er en stor opgave at afdække alle krav til en ny IT-løsning. Især ikke-funktionelle krav og udviklingskrav, som binder ind i den efterfølgende forankring, kan være svære at identificere. 

thinkability deltager aktivt i specifikations- og arkitekturopgaver og vejleder projektorganisationen eller en udviklingspartner i forhold til jeres krav.

Få hjælp til kravspecifikationen

Vi hjælper dig med at opstille og formulere kravspecifikationen. Og vi faciliterer foranalyser og afklarende workshops i jeres organisation og deltager aktivt som projektledere.

thinkability verificerer målarkitekturer og softwareleverancer op mod jeres forretningsmål, så du er helt sikker på, at I har fået belyst og prioriteret jeres krav og ønsker på bedst mulig måde

Bestil et review

Vi kan hjælpe dig med at vurdere softwareleverancer mod jeres business case og afdække hvilken indvirkning løsningen har på jeres driftssituation og infrastruktur.

thinkability hjælper med at få tegnet og dokumenteret komplekse softwareløsninger, integrationer eller IT-landskaber og vi hjælper dig med at få linket løsningen sammen med din IT-strategi og IT-handlingsplan. Kontakt os og hør nærmere.