TOGAF

TOGAF® er et gennemprøvet arkitekturrammeværktøj, som er udviklet og anvendes af nogle af verdens førende organisationer. TOGAF® giver dig et holistisk syn på din virksomhed og jeres IT-investeringer.

Ved udnytte en arkitektonisk ramme kan udviklingen af arkitektur fremskyndes og forenkles, sikre en mere fuldstændig dækning af den designede løsning - og sørge for, at den valgte arkitektur giver mulighed for fremtidig vækst, som svar på virksomhedens behov.

Hos thinkability er vi TOGAF® 9-certificerede og derfor godt klædt på til, at arbejde med EA- og systemarkitektur i jeres virksomhed.

En gennemprøvet metode

Med et EA-rammeværktøj som TOGAF® i baghånden er du i sikre hænder. Vores arkitekturpraksis bygger på erfaringerne fra både mindre og større organisationer, som har givet utallige inputs til rammeværktøjet, der udgives af The Open Group.

Erfaringerne fra disse organisationer er med til at sikre, at I bygger ovenpå gennemprøvede metoder, vi ved virker. TOGAF giver dig en lange række værktøjer, der gør dig i stand til at visualisere, dokumentere og formidle IT både i en teknisk, organisatorisk og forretningsmæssig/strategisk kontekst.

Hvorfor en IT-arkitektur?

Den primære grund til at udvikle en arkitektur er, at det giver det tekniske fundament for en effektiv IT-strategi, som er kernen indenfor enhver succesfuld moderne forretningsstrategi.

Dagens ledere ved, at en effektiv forvaltning og udnyttelse af information gennem IT er nøglen til succes og at IT er et ​​uundværligt redskab til at opnå en konkurrencemæssig fordel. En IT-arkitektur adresserer dette behov ved at give en strategisk kontekst for udviklingen af ​​IT-systemet i forbindelse med de konstant skiftende udfordringer virksomheden møder.

Desuden, vil en god IT-arkitektur gøre det muligt at opnå den rette balance mellem IT-effektivitet og innovation i virksomheden.