Lej en CIO

Har du brug for en CIO/IT-chef til at drive din IT-strategi - men blot på deltid? Hos thinkability kan du leje en!

En CIO kan hjælpe dig med at drive og forankre IT-strategi og strategiske IT-projekter i din virksomhed. Har du brug for os fx én dag om ugen, hver 14. dag eller bare et regelmæssigt check-in med sparring og rådgivning?

thinkability tilbyder en ordning, hvor du på deltid kan gøre brug af din egen CIO. Vi indgår i din virksomhed som nær sparringspartner og arbejder aktivt med at afdække og virkeliggøre dine ambitioner.

Din tætte rådgiver

Hos thinkability vil vi gerne gøre en forskel for vores kunder ved at sætte IT på forretningsdagsordenen. Fordi vi tror på, at IT-investeringer kan aflæses direkte på bundlinien og fordi vi brænder for at inspirere flere virksomheder til at arbejde strategisk med IT.

Vi arbejder i både små og store virksomheder og tilbyder IT-rådgivning og hjælp til start-ups såvel som mere etablerede virksomheder.

thinkability tilbyder tætte sparringsforløb eller mere dedikerede advisor-roller, eksempelvis i bestyrelsesarbejdet, eller som rådgiver for virksomhedens ledelse eller projektstyregrupper.