Softwareudvikling

Når strategi og arkitektur skal omsættes til løsninger, hjælper vi også med implementeringen. Vi mener nemlig, at dygtige arkitekter også er dygtige håndværkere.

thinkability ser IT-leverancer som hele løsninger; vi er din partner fra idé til færdigt produkt. Helt konkret betyder det, at vi udover det taktiske og strategiske fokus, også har praktisk hands on-erfaring og kan assistere i konkrete projekter og problemstillinger.

Vi udvikler forretningssoftware på .NET-platformen og har bl.a. stor erfaring med webbaserede løsninger, portaler, systemintegrationer og applikationer.


Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at:

  • Udvikle software, der letter administrative arbejdsgange
  • Integrere søgeteknologi i din nye eller eksisterende applikation
  • Implementere og vedligeholde systemintegrationer
  • Videreudvikle eller vedligeholde din eksisterende softwareapplikation
  • Flytte din IT-platform til skyen

Vi arbejder både med store og små løsninger

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at realisere din idé - stor og som lille. Vores speciale er webbaserede løsninger, som typisk bliver implementeret og driftet på en cloud-platform. Men vi kan også hjælpe med eksempelvis microservices, søgebaserede applikationer eller applikationsudvikling på Windows-platformen.

Vi implementerer gerne større enterprisesystemer, men kan også hjælpe dig, hvis du har en idé til et mindre projekt i din virksomhed.

Kontakt os helt uforpligtende for en samtale om dine krav og ønsker.